Imprimate medicale

Tipografia Minulescu tipareste la cerere tipizate medicale: adeverinte, bilete, bonuri, condici, carnete, certificate, cecuri, fise, retete, plicuri radiografii etc.

 

Adeverinta medicala

Adeverinta medicala Serveşte persoanei ca motivaţie la instituţia unde este încadrată pentru scutire de eforturi fizice şi pentru obţinerea altor înlesniri, în funcţie de starea de sănătate precum şi în relaţiile cu organele administraţiei de stat.

Serveşte pentru înscrierea preşcolarilor în clasa I a şcolii generale precum şi a elevilor în treptele superioare de şcolarizare şi la examenele de admitere în învăţământul superior, profesional, postliceal.

Serveşte elevului, studentului pentru motivarea zilelor absentate de la procesul de învăţământ, pe motive de boală.

Se completează într-un exemplar, la cerere, de unitatea sanitară care are în evidenţă şi supraveghează persoana în cauză sau care a acordat zilele de scutire medicală (medicul de familie sau medicul de specialitate din asistenţa medicală privată, ambulatorie sau spitalizată).

Adeverinţa medicală se înmânează solicitantului fie pentru a fi inclusă în dosarul de înscriere, fie pentru a fi prezentată la unitatea de învăţământ.

În cazul unităţilor de învăţământ care au cabinet medical, adeverinţa va fi avizată de medicul cabinetului respectiv.

 

 

 

Bilet de iesire din spital

Bilet de iesire din spital Serveşte unităţilor sanitare pentru cunoaşterea diagnosticului, tratamentului major aplicat, indicaţiilor terapeutice necesare în continuare şi a măsurilor antiepidemice ce urmează a fi luate.

Se completează într-un exemplar de medicii din spital şi se transmite medicului de familie prin intermediul pacientului.

Bolnavul va primi, la ieşirea din spital, indicaţiile de tratament şi de regim alimentar.

Pentru bolile transmisibile (atât pentru cazurile confirmate cât şi pentru cele infirmate) se va completa, în două exemplare, din care un exemplar se va preda bolnavului iar cel de al doilea se transmite Inspecţiei Sanitare de Stat.

 

Fotografiile produselor au caracter informativ si pot sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.